Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@11:09:26 GMT

پایداری شبکه ارتباطی فارس در پی بارندگی‌های اخیر

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۹۱۸۱

پایداری شبکه ارتباطی فارس در پی بارندگی‌های اخیر

ایسنا/فارس سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس از رفع قطعی‌ها و پایداری وضعیت شبکه ارتباطی استان در پی بارندگی‌های شدید اخیر خبر داد.

حمید سلیمان پور در جلسه فوق العاده ستاد مدیریت بحران فارس که با حضور استاندار فارس برگزار شد، گزارشی از وضعیت شبکه ارتباطی و نقش موثر پایداری ارتباطات در اطلاع رسانی به موقع مسئولین و اعزام تیم‌های امداد، نجات و پشتیبانی به مناطق حادثه دیده ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از اداره کل ارتباطات فارس، سلیمان پور افزود: در چند روز گذشته با توجه به پیش بینی بارندگی‌ها و سیل در استان، تمهیدات لازم در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اندیشیده شد و تیم‌های فنی، پشتیبانی و نگهداری اپراتورها، زیرساخت استان ، مخابرات منطقه فارس و اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه جنوب در آماده باش کامل قرار دارند و نتیجه این اقدامات رفع سریع قطعی‌ها، پوشش حداکثری و پایداری شبکه ارتباطی در زمان  بارندگی‌های شدید بویژه در نقاطی از استان که درگیر بحران و سیلاب هستند.

رئیس شورای راهبری حوزه ارتباطی عنوان کرد: در استان  سامانه اطلاع رسانی پیامکی اپراتورهای تلفن همراه برای هشدار به هم استانی‌ها را فعال کردیم و روزانه یک پیام ارسال می‌شود.

سلیمان پور با بیان اینکه قطعی‌هایی در شبکه ارتباطی برخی از شهرستانها، روستاها و مسیرهای جاده‌ای در سطح استان داشتیم که عمدتاً به دلیل قطعی طولانی شبکه برق بود، از رفع این قطعی‌ها خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت شبکه ارتباطی استان پایدار است و بجز قطعی فیبر در مسیر فراشبند به فیروزآباد که توسط همکاران مخابرات استان در دست تعمیر است مشکل ارتباطی خاصی در سطح استان وجود ندارد.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس در پایان با بیان اینکه وضعیت شبکه و سایت‌های ارتباطی استان به صورت لحظه‌ای مانیتور و رصد می‌شود، از آماده باش کامل تیم‌های پشتیبانی ارتباطی و مدیریت بحران در این بخش تا پایان فعالیت این سامانه بارشی در استان خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیل اختلال در تلفن همراه اختلال در تماس تلفنی شبکه ارتباطی وضعیت شبکه بارندگی ها اداره کل قطعی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machineسخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

کد خبر 6092059 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • اجرای ۳۰۰ طرح ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور