Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ایالت می‌سی‌سی‌پی در پی بحران تامین آب آشامیدنی در «جکسون» بزرگترین شهر این ایالت پس از سیل اخیر در منطقه، وضعیت اضطراری اعلام کرد و از گارد ملی آمریکا برای توزیع آب آشامیدنی کمک خواست.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست، تارنمای ان‌بی‌سی نیوز در گزارشی نوشت: در پی سیل‌ چند روز گذشته در ایالت می‌سی‌سی‌پی و ورود سیلاب به تاسیسات تصفیه آب منطقه، «تیت رویز» (Tate Reeves) فرماندار این ایالت وضعیت اضطراری اعلام کرد و گفت: بحران آب در شهر جکسون تامین نیازهای اساسی ساکنان این شهر را تهدید می‌کند و مشخص نیست تعمیر تاسیسات تصفیه آب منطقه چه زمانی به اتمام می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعلام وضعیت اضطراری از طرف فرماندار می‌سی‌سی‌پی در حالی صورت می‌گیرد که پیشتر «چوکوه آنتار لومومبا» شهردار جکسون که آسیب ناشی از ورود سیلاب به تاسیسات تصفیه آب آن، تامین آب آشامیدنی برای ساکنان این شهر را مختل کرده است، در این شهر وضعیت اضطراری آب اعلام کرده بود.

جکسون بزرگترین شهر ایالت می‌سی‌سی‌پی با ۸۰ درصد جمعیت سیاه‌پوست است و آب آشامیدنی حدود ۱۸۰ هزار نفر ساکنان این شهر و حومه آن توسط تصفیه خانه او.بی.کرتیس که سال‌ها است با مشکلات تعمیر و نگهداری روبه‌رو است تامین می‌شود.

در این راستا، پیش از سیل‌ اخیر نیز از اواخر ژوئیه (تیرماه) فرمانداری به مردم جکسون توصیه کرده بود به دلیل مشکلات کیفیت آب، آب لوله‌کشی را پیش از مصرف حتما بجوشانند.

به گزارش سی‌ان‌ان، مقام‌های محلی و ایالتی در حال توزیع بطری‌های آب آشامیدنی و آب غیر آشامیدنی برای مصارف ثانویه میان ساکنان منطقه هستند. اگرچه این روند توزیع‌ آب کافی نبوده و فرمانداری از گارد ملی آمریکا درخواست کمک کرده است.

این گزارش می‌افزاید:‌ مردم برای یک بسته بطری آب آشامیدنی دستکم ۲ ساعت در صف منتظر می‌مانند.

صف‌های طویل برای دریافت آب آشامیدنی در می‌سی‌سی‌پی / منبع سی‌ان‌ان

شهردار جکسون گفت: آژانس مدیریت اضطرار می‌سی‌سی‌پی نیز قرار است با توزیع ۳۰ تانکر آب در شهر به مدیریت بحران آب کمک کند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، زندگی مردم شهر به دلیل کم آبی و نبود آب تصفیه شده مختل شده‌است. رستوران‌ها، مدارس و مراکز خدماتی یا تعطیل هستند یا به سختی به فعالیت ادامه‌ می‌دهند. گزارش‌های مردمی حاکی از آن است که در حال حاضر آب لوله‌کشی بعد از جوشاندن نه تنها برای مصرف خوراکی که حتی برای مصارف غیر خوراکی نیز قابل استفاده نیست.

فرماندار این ایالت اعلام کرده است که از تمام نیروهای موجود برای تسریع در روند تعمیر تصفیه‌خانه شهر جسکون استفاده می‌کند. وی اظهار داشت که تصفیه‌خانه آب جکسون از سال‌ها سوء مدیریت شهری رنج می برد.

شهردار جکسون نیز در مقابل روز گذشته در کنفرانس خبری از کمک‌های سایر ایالت‌ها استقبال کرد و فرمانداری را به کم‌کاری در اقدام برای تعمیر و نگهداری و به روز رسانی این تصفیه‌خانه متهم کرد.

فرانس ۲۴ در گزارشی به بحران آب در می‌سی‌سی‌پی پرداخت و نوشت: به نظر می‌رسد اظهارات این دو تنها اختلاف میان مقام‌های محلی دموکرات و مقام‌های ایالتی جمهوریخواه را آشکار کرد.

کاخ سفید نیز روز سه‌شنبه اعلام  کرد که جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان وضعیت قرار گرفته است و مقام های دولتی با مسئولان محلی و ایالتی در تماس هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: تغییرات آب و هوا ، تغییرات اقلیمی ، ایالات متحده آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تغییرات آب و هوا تغییرات اقلیمی ایالات متحده آمریکا وضعیت اضطراری آب آشامیدنی سی سی پی تصفیه خانه بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۹۴۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین که قرار است کمک‌هایی هنگفت از ایالات متحده آمریکا دریافت کند، خواستار دریافت تسلیحات بیشتر شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، زلنسکی امروز یکشنبه دوباره از جامعه جهانی خواست تا سلاح‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار این کشور قرار دهند درحالیکه به تازگی یک کمک 61 میلیارد دلاری در آمریکا برای اوکراین در نظر گرفته شده است.

زلنسکی همچنین درخواست کرد که مذاکرات رسمی برای ورود اوکراین به اتحادیه اروپا و دعوت از کی‌یف برای پیوستن به ناتو آغاز شود.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت که کی‌یف در حال مذاکره با واشنگتن درباره حجم حمایت‌های نظامی، مالی و سایر موارد برای ده سال آینده است.

وضعیت برای نیروهای اوکراینی در شرق رو به وخامت گذاشته است و آنها منتظر دریافت تسلیحات آمریکایی هستند. زلنسکی بارها درخواست سامانه‌های دفاع هوایی به ویژه سامانه‌های پاتریوت کرده است.

اظهارات زلنسکی در مورد ورود به اتحادیه اروپا نیز در حالی است که کی‌یف نامزد پیوستن به این بلوک 27 کشوری است اما روند الحاق سال‌ها طول می‌کشد.

همچنین آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا در مورد ورود اوکراین به ناتو گفته است که این کشور در نهایت به ائتلاف نظامی خواهد پیوست. زلنسکی در اینباره بیان کرد که هر کشوری که ارزش‌های مشترک دارد و آماده دفاع از آنها است شایسته دعوت شدن به ناتو است. 

ناتو: برنامه‌ای برای گسترش استقرار تسلیحات هسته‌ای نداریم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • وضعیت خراب داروین نونیز و نیکولاس جکسون در گلزنی و تمام کنندگی به روایت انیمیشن بلیچر ریپورت / فیلم
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • درخواست نتانیاهو از بایدن فاش شد
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • طوفان سهمگین در اوکلاهما ۳ کشته بر جای گذاشت
  • درخواست دوباره زلنسکی برای دریافت تسلیحات